Villa architect

Villa architect

Hoe kun je een architect kiezen en waar moet een goede architect eigenlijk aan voldoen? Een architect kiezen voor uw droomhuis is geen gemakkelijke opgave.
U wilt immers een plek waar u zich thuis voelt, waar u zich heerlijk kunt ontspannen en kunt genieten van het goede van het leven. Maar ‘je thuis voelen’ is zo persoonlijk, en elke architect heeft zijn eigen handtekening. Die moet maar net bij u passen.

De beste architect voor de perfecte villa

Waarom zou u geen hulp inschakelen bij de keuze van de architect voor de villa van uw dromen? Een partij die verschillende architecten voor u op een rij zet en samen met u bepaalt welke het beste bij uw woonstijl past? Dat geeft u de garantie dat uw villa ook echt uw droomvilla wordt.

Villa architect vinden niet complex

Cortus bouwregisseurs helpt u de villa architect te vinden die bij u past. Wij werken samen met verschillende architecten. Of u nu meer klassiek bent ingesteld, of juist modern, of nadrukkelijk kiest voor duurzaam; we laten u villa’s van verschillende architecten zien en geven de voor- en nadelen. Dan is het opeens helemaal niet meer zo complex een villa architect te kiezen.

Met Cortus bouwregisseurs bouwt u zorgeloos

Cortus bouwregisseurs doet trouwens veel meer dan dat. We nemen u de complete bouw uit handen, als u wilt. Bouwen kost immers veel tijd, er zijn zoveel verschillende partijen waarmee afgestemd moet worden en er zijn zoveel keuzes te maken. Laat je dat over aan een vakman, dan levert het tijd, geld en kwaliteit op, omdat het bouwproces aanzienlijk soepeler verloopt.

De bouwregisseurs van Cortus zijn onafhankelijk en regelen alles. Van de keuze van uw villa architect, de vergunningen tot en met het bouwen en inrichten van uw droomvilla. Met Cortus bouwregisseurs kiest u voor de ultieme luxe van zorgeloos bouwen. Dat levert verrassend veel op.

Neem contact met ons op en vind uw villa architect

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen bij het vinden van uw villa architect, of vrijblijvend meer informatie over de complete begeleiding bij het bouwen van uw huis, dan vertellen wij u graag meer. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Luxe villa bouwen

Een luxe villa bouwen ingewikkeld en tijdrovend? Dat hoeft echt niet zo te zijn. Met Cortus bouwregisseurs bouwt u zonder zorgen. Onze bouwregisseurs regelen – als u dat wilt – alles. De bouw van uw luxe villa is bij ons in vakkundige handen.

Meer informatie

Bouwadvies

Bouwadvies van een vakkundige, onafhankelijke adviseur levert geld op. Door vanaf het begin onafhankelijk bouwadvies in te schakelen, bespaart u tijd én ergernissen. Dan kunt u pas echt zorgeloos bouwen.


Meer informatie

Bouwbegeleiding

Het bouwen van uw droomhuis is waarschijnlijk niet uw dagelijks werk. Voor een goede bouwbegeleiding ontbreekt het vaak aan tijd en aan kennis. Terwijl die bouwbegeleiding essentieel is om hét droomhuis te bouwen. Met goede bouwbegeleiding bouwt u zonder zorgen.

Meer informatie

Landgoed ontwikkelen

Een eigen landgoed ontwikkelen. Daaraan zijn heel wat regels, haken en ogen verbonden. Maar aan de andere kant: wat een droom om op zo’n speciale plek te wonen. Een landgoed ontwikkelen hoeft niet zo ingewikkeld en tijdrovend te zijn als u misschien denkt.

Meer informatie

Villa ontwerpen

Een villa ontwerpen, een plek creëren waar je écht thuiskomt. Een villa ontwerpen zoals u hem voor ogen heeft, van alle gemakken voorzien, helemaal naar uw smaak. Zo’n villa is een onvergetelijke thuishaven, en bovendien een prima toekomstinvestering.

Meer informatie

Landhuis bouwen

Een landhuis bouwen dat helemaal bij u past, waar u zich thuis voelt en waar u tot rust komt. Een landhuis bouwen dat past als een maatpak. Het hoeft niet zo lang te duren als u misschien wel denkt. En het hoeft al helemaal niet ingewikkeld te zijn.

Meer informatie

Exclusieve villa bouwen

Een exclusieve droomvilla is voor iedereen anders. Voor de een is het een statig landhuis aan de rand van een bos. Voor de ander een riante villa in een mooie stadswijk. Weer een ander geeft de voorkeur aan een rietgedekte woonboerderij op een eigen landgoed.

Meer informatie