Villa in Veenendaal

Luxe villa

Villa in Veenendaal

“Cortus is een uitstekend bedrijf die zowel het bouwproces van ons huis als het kostenplaatje heel goed gemanaged heeft. Wij kunnen Cortus van harte aanbevelen.”

Landgoed in Hellendoorn

De fantastische villa’s leveren het bewijs van de vakkundige kennis en werkwijze van Cortus. Maar daarnaast zijn wij bovenal trots op onze tevreden klanten. Na een intensieve samenwerking gedurende het gehele proces, is het mooiste compliment dat we kunnen krijgen dat onze klanten terugkijken op een zorgeloze en plezierige periode. Met trots laten we dan ook een aantal klanten van ons aan het woord:

Meer informatie

Villa in Enschede

Laat u Cortus het bouwprojectmanagement voeren, dan kiest u voor een villa die wordt gekenmerkt door exclusiviteit, perfectie, allure en persoonlijkheid. Op maat ontworpen, onder hoogwaardige architectuur. Een ultieme luxe, die u tijd én geld oplevert.

Meer informatie

Villa in Delft

Cortus Bouwregisseurs is een uitstekend bedrijf, dat de bouw van ons huis van begin tot eind zeer goed begeleid heeft. Hierdoor is ons een hoop werk uit handen genomen. Daarnaast heeft hij veel ervaring en kennis waardoor we 'valkuilen' van tevoren hebben kunnen ondervangen.

Meer informatie

Villa in Almere

Wij hebben Cortus Bouwregisseurs ingehuurd bij het realiseren van onze woning in Almere. Het hele traject is begeleid vanaf tekening, aanvraag vergunning, alle gemeente contacten, technische omschrijving, aanbesteding, bouwbegeleiding t/m oplevering.

Meer informatie

Villa in Hengelo

Cortus Bouwregisseurs heeft voor ons de technische omschrijving, aannemersselectie en directievoering verzorgd. Al snel werd duidelijk dat Cortus zich dubbel en dwars terugverdient

Meer informatie