Villa in Enschede

Eiken Veranda

Villa in Enschede

“Onder de vakkundige regie van Cortus Bouwregisseurs, is in samenwerking met aannemer ons vrijstaande huis in Enschede gebouwd. Cortus begeleidde de bouw vanaf de eerste tekening tot en met de allerlaatste eindcontrole, was aanspreekpunt voor de aannemer en controleerde of er volgens de technische omschrijving werd gebouwd. Met deze werkwijze ontzorgde Cortus Bouwregisseurs ons als opdrachtgever volledig. Wij konden ons concentreren op de inrichting van ons huis en het maken van de juiste keuzes in de gewenste materialen. 
Dankzij de goede adviezen van Cortus en gebruikmakend van hun uitgebreide netwerk hebben wij met betrouwbare vakmensen zaken kunnen doen. Wij kijken dan ook met heel veel plezier en voldoening terug op deze periode. Cortus Bouwregisseurs was de investering dubbel en dwars waard!”

Landgoed in Hellendoorn

De fantastische villa’s leveren het bewijs van de vakkundige kennis en werkwijze van Cortus. Maar daarnaast zijn wij bovenal trots op onze tevreden klanten. Na een intensieve samenwerking gedurende het gehele proces, is het mooiste compliment dat we kunnen krijgen dat onze klanten terugkijken op een zorgeloze en plezierige periode. Met trots laten we dan ook een aantal klanten van ons aan het woord:

Meer informatie

Villa in Delft

Cortus Bouwregisseurs is een uitstekend bedrijf, dat de bouw van ons huis van begin tot eind zeer goed begeleid heeft. Hierdoor is ons een hoop werk uit handen genomen. Daarnaast heeft hij veel ervaring en kennis waardoor we 'valkuilen' van tevoren hebben kunnen ondervangen.

Meer informatie

Villa in Almere

Wij hebben Cortus Bouwregisseurs ingehuurd bij het realiseren van onze woning in Almere. Het hele traject is begeleid vanaf tekening, aanvraag vergunning, alle gemeente contacten, technische omschrijving, aanbesteding, bouwbegeleiding t/m oplevering.

Meer informatie

Villa in Veenendaal

Cortus is een uitstekende bedrijf die zowel het bouwproces van ons huis als het kostenplaatje heel goed gemanaged heeft. Wij kunnen Cortus van harte aanbevelen.

Meer informatie

Villa in Hengelo

Cortus Bouwregisseurs heeft voor ons de technische omschrijving, aannemersselectie en directievoering verzorgd. Al snel werd duidelijk dat Cortus zich dubbel en dwars terugverdient

Meer informatie