Contract aannemer

Contract aannemer

Bouwadvies van een vakkundige, onafhankelijke adviseur levert geld op. Door vanaf het begin onafhankelijk bouwadvies in te schakelen, bespaart u tijd én ergernissen. Dan kunt u pas echt zorgeloos bouwen. Cortus bouwregisseurs geeft onafhankelijk bouwadvies en kan daarnaast veel meer voor u betekenen.

DE CORTUS-FORMULE VOOR GEDEGEN ADVIES

U heeft plannen uw droomhuis te bouwen, helemaal naar uw eigen smaak en voorzien van alles wat u belangrijk vindt om fijn te wonen. Een droomhuis dat echt een thuis is. U heeft contacten met een architect, bent op zoek naar een goede aannemer, de beste keukenleverancier en tuinontwerper, er moeten vergunningen geregeld worden, en heeft u wel eens gedacht aan subsidiemogelijkheden? Een droomhuis bouwen is – helemaal als het niet uw dagelijkse werk is – tijdrovend en vraagt behoorlijk wat expertise. En wilt u dat het echt helemaal wordt zoals u in gedachten heeft, dan is het belangrijk dagelijks een oogje in het zeil te houden.

ONAFHANKELIJK BOUWADVISEUR EN INTERMEDIAIR

Uw Cortus bouwadviseur neemt het heft in handen. Hij is de intermediair tussen u als opdrachtgever en alle partijen die samen uw droomhuis zullen realiseren. Hij stuurt het complete bouwproces aan - van architectkeuze tot bouwtekening en van subsidieaanvraag tot oplevering - en geeft onafhankelijk advies. Onze bouwadviseurs kennen de bouwwereld van binnenuit, ze weten wat er speelt. Met hun professionele advies wordt uw huis echt het droomhuis dat u voor ogen heeft.

PLUSPUNTEN VAN BOUWADVIES VAN CORTUS BOUWADVISEURS

  • Vakkundige bouwadviseurs
  • Onafhankelijk advies
  • Een breed netwerk van uitmuntende vakspecialisten, op welk bouwvlak dan ook
  • Eén aanspreekpunt
  • Korte lijnen
  • Een flexibele instelling
  • Integraal kostenadvies

Met Cortus bouwregisseurs bouwt u zorgeloos, of het nou een landhuis wilt bouwen, een luxe villa of moderne woning.

Maak vandaag nog een afspraak voor vrijblijvend bouwadvies.

Adviesgesprek

U wilt uw droomwoning laten bouwen! Waar moet u beginnen? Wat gaat het kosten? Vraag een adviesgesprek aan bij Cortus en ontvang de checklist, Bouwen zonder valkuilen!

Meer informatie

Architectuur

Hoe kun je een architect kiezen en waar moet een goede architect eigenlijk aan voldoen? U wilt immers een plek waar u zich thuis voelt, waar u zich heerlijk kunt ontspannen en kunt genieten van het goede van het leven.

Meer informatie

Bouwkostenadvies

Wij geven u inzicht in de bouwkosten en de bijkomende kosten voor het bouwen van uw droomwoning. Cortus is kostendeskundige en brengt u alle kosten vooraf in kaart. Wij adviseren u in de te maken keuzes en beslissingen.

Meer informatie

Bestek op maat

Cortus maakt een uitgebreid bouwkundig bestek op maat waardoor administratieve, juridische en technische bepalingen, materialen en uitvoeringsvoorwaarden op schrift worden vastgelegd. Een bestek op maat is het belangrijkste onderdeel van uw contract met de aannemer!

Meer informatie

Bouwvoorbereiding

In deze fase van het voorbereidingsproces wordt er door de architect technische- en of werktekeningen opgesteld. Op dit moment in het proces zijn ook alle uitvoerende partijen bekend en gecontracteerd. Deze partijen leveren de informatie aan die nodig is om de technische- en of werktekeningen goed en volledig op elkaar af te stemmen. Deze afstemming verzorgt Cortus voor u.

Meer informatie

Bouwtoezicht

Ook op de locatie zelf is een goede coördinatie van de uitvoerende activiteiten bepalend voor de kwaliteit van de oplevering. Wij vertegenwoordigen u gedurende het hele traject ten overstaan van partijen.

Meer informatie

Coördinatie afbouwfase

Nadat uw woning bouwkundig is opgeleverd, wordt gestart met de interieurafbouw van de woning. De diverse door u gecontracteerde leveranciers komen hun werkzaamheden verrichten, dan wel de producten leveren.

Meer informatie