Coördinatie afbouwfase

Coördinatie afbouwfase

Nadat uw woning bouwkundig is opgeleverd, wordt gestart met de interieurafbouw van de woning. De diverse door u gecontracteerde leveranciers komen hun werkzaamheden verrichten, dan wel de producten leveren.

COÖRDINATIE VOOR EEN VLEKKENLOZE AFBOUWFASE

Een goede coördinatie van en een afstemming tussen de verschillende leveranciers is daarbij van groot belang. Ook de volgorde waarin de leveranciers komen, moet goed worden gecoördineerd.

U voorkomt hiermee dat werkzaamheden èn verantwoordelijkheden door elkaar gaan lopen. Cortus Bouwregisseurs wilt u graag van dienst zijn om deze afbouwfase goed te coördineren. 

Adviesgesprek

U wilt uw droomwoning laten bouwen! Waar moet u beginnen? Wat gaat het kosten? Vraag een adviesgesprek aan bij Cortus en ontvang de checklist, Bouwen zonder valkuilen!

Meer informatie

Architectuur

Hoe kun je een architect kiezen en waar moet een goede architect eigenlijk aan voldoen? U wilt immers een plek waar u zich thuis voelt, waar u zich heerlijk kunt ontspannen en kunt genieten van het goede van het leven.

Meer informatie

Bouwkostenadvies

Wij geven u inzicht in de bouwkosten en de bijkomende kosten voor het bouwen van uw droomwoning. Cortus is kostendeskundige en brengt u alle kosten vooraf in kaart. Wij adviseren u in de te maken keuzes en beslissingen.

Meer informatie

Bestek op maat

Cortus maakt een uitgebreid bouwkundig bestek op maat waardoor administratieve, juridische en technische bepalingen, materialen en uitvoeringsvoorwaarden op schrift worden vastgelegd. Een bestek op maat is het belangrijkste onderdeel van uw contract met de aannemer!

Meer informatie

Contract aannemer

De bouwregisseur maakt een uitgebreid contract op, waardoor administratieve, juridische en technische bepalingen, materialen en uitvoeringsvoorwaarden op schrift worden vastgelegd. Een goed contract is het belangrijkste onderdeel van de samenwerking met uw aannemer!

Meer informatie

Bouwvoorbereiding

In deze fase van het voorbereidingsproces wordt er door de architect technische- en of werktekeningen opgesteld. Op dit moment in het proces zijn ook alle uitvoerende partijen bekend en gecontracteerd. Deze partijen leveren de informatie aan die nodig is om de technische- en of werktekeningen goed en volledig op elkaar af te stemmen. Deze afstemming verzorgt Cortus voor u.

Meer informatie

Bouwtoezicht

Ook op de locatie zelf is een goede coördinatie van de uitvoerende activiteiten bepalend voor de kwaliteit van de oplevering. Wij vertegenwoordigen u gedurende het hele traject ten overstaan van partijen.

Meer informatie