Bouwen in 't Vaneker Enschede

Bouwen in 't Vaneker Enschede

Uw droomvilla op 't Vaneker in Enschede? Cortus Bouwregisseurs helpt u graag met de bouw. Van het ontwerp tot aan de oplevering en daarna. Voor een integraal kostenadvies, voor een gedeelte of het hele bouwproces.

Over 't Vaneker Enschede

In ’t Vaneker kun je een eigen huis bouwen op een kavel naar keuze. Van een authentieke woning, een eigentijdse villa tot aan een rietgedekte woonboerderij. Je vindt er rust en natuur, maar bent ook binnen no time in hartje Enschede. Alle ruimte voor heerlijk buiten spelen, maar ook de sportclub op fietsafstand. ’t Vaneker is een gebied waar de kwaliteiten van het Twentse landschap met vrij wonen op de grens van stad en buitengebied samenkomen.

Zonder stress bouwen

Wilt u graag uw droomvilla realiseren op 't  Vaneker in Enschede? Cortus Bouwregisseurs neemt u graag de zorg uit handen. Helemaal of gedeeltelijk. U kunt bij ons rekenen op:

  • Volledig inzicht in alle bouwkosten en eventuele knelpunten
  • Perfecte vertaling van uw wensen
  • Samenwerking met hoogwaardige leveranciers en aannemers

Wij letten op de allerkleinste details. Details waar u misschien zelf niet aan gedacht heeft of simpelweg geen tijd voor heeft om op te lossen. We treden op als onafhankelijk intermediair en creëren gedurende het hele proces duidelijkheid en rust, zodat u straks kunt genieten in uw ideale woning, die volledig voldoet aan uw wensen.

Van villa ontwerp tot de afbouwfase

Een goede architect vinden die uw wensen haarfijn weet om te zetten is voor u het startpunt voor de realisatie van een woning die bij u past. Misschien heeft u al een ontwerp en bent u nog niet helemaal tevreden. Wij zijn u graag van dienst bij het vinden van een architect die uw stijl en smaak aanvoelt en in een goed ontwerp verwerkt. Onze dienstverlening gaat verder. Wij regelen alles voor u tot na de oplevering, zover u dat wilt.  

Meer informatie?

Ons portfolio en referenties geven een idee van de projecten en woningen waarvan wij de realisatie hebben begeleid. We bespreken graag vrijblijvend uw plannen voor uw droomhuis in 't Vaneker in Enschede en wat wij voor u kunnen betekenen. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.