Bouwen in Lichtenberg Amersfoort

Bouwen in Lichtenberg Amersfoort

Wilt u een huis bouwen in het plan Lichtenberg te Amersfoort? Heeft u al een kavel, of bent u nog op zoek naar een geschikte plek? Cortus Bouwregisseurs staat u graag bij met advies bij de keuze van de kavel en/of begeleiden tijdens de bouw van uw nieuwe huis. Wij staan u graag bij met advies bij de keuze van de kavel tot aan de coördinatie van de afbouwfase

Over het plan Lichtenberg in Amersfoort

Een exclusieve woning op uw eigen kavel. U realiseert het op De Lichtenberg. Midden in een van Amersfoorts mooiste wijken met een rijke cultuurhistorie van architectuur, stedenbouw en landschap. Royaal wonen met het bosrijke Klein Zwitserland bijna in uw achtertuin en de Utrechtse Heuvelrug op korte afstand. Met ook de historische binnenstad, centraal station en uitvalswegen vlakbij. 

Laat u vrijblijvend adviseren door Cortus Bouwregisseurs en neem contact met ons op voor meer informatie.

Vragen over bouw eigen huis

Tijdens uw zoektocht naar een kavel in Amersfoort, schieten u waarschijnlijk veel vragen te binnen, zoals:

  • Wat kost het bouwen van een woning?
  • Wat kan ik bouwen op mijn kavel in het plan Lichtenberg?
  • Hoe vind ik een architect die mijn droomhuis kan verwezenlijken?
  • Hoe en waar regel ik een aannemer?
  • Hoe regel ik mijn financiële zekerheid?

Wij beantwoorden deze en andere vragen graag voor u.

Zorgeloos bouwen op het plan Lichtenberg?

Cortus Bouwregisseurs levert een totaalconcept. Zo kunt u bij ons terecht voor advies, maar ook voor het volledige bouw- en projectmanagement, net waar u behoefte aan heeft. Wij ontzorgen u helemaal tijdens de bouw van uw nieuwe woning in het plan Lichtenberg. We kennen alle valkuilen en helpen ergernissen voorkomen. Dat scheelt u veel tijd en geld.

U kunt de bouw geheel of gedeeltelijk aan ons overlaten of ons bijvoorbeeld alleen inschakelen voor een integraal kostenadvies. Cortus Bouwregisseurs is een onafhankelijke partij. U bent dus altijd verzekerd van professioneel en eerlijk advies.

Meer weten?

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen bij de bouw van uw huis op het plan Lichtenberg? Vraag een adviesgesprek aan en we nemen de mogelijkheden met u door.