Bouwen in Park Brederode

Bouwen in Park Brederode

Park Brederode biedt de mogelijkheid zelf een luxe villa te ontwerpen en bouwen op een bouwkavel. Cortus Bouwregisseurs is dé partij om u bij de bouw van uw unieke eigen woning op deze mooie locatie te begeleiden of te laten adviseren. Dit kan voor elk detail van het bouwproces van begin tot eind of voor slechts een deel van het proces.

Over Park Brederode

Park Brederode in Bloemendaal biedt een diversiteit aan woonmogelijkheden. Huur- en koopappartementen, vrijstaande en geschakelde villa’s, maar ook bouwkavels waar u uw unieke woning kunt (laten) bouwen. Het ligt tussen jonge en oude duinen en sluit aan op het prachtige Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Een prachtige locatie om uw droomhuis te realiseren.

Profiteer van onze dienstverlening

Als u Cortus Bouwregisseurs inschakelt als bouwadviseur of bouwbegeleider voor de bouw van uw villa in Park Brederode, profiteert u van vele voordelen:

  • Transparant en onafhankelijk advies
  • Eén aanspreekpunt en korte lijnen
  • Perfecte kennis en ervaring met bouwen en alles eromheen

Duidelijkheid staat bij ons voorop. Dat vertaalt zich in glasheldere prijsopgaven en inzicht in alle kosten, zonder verassingen achteraf. We regelen alle details voor u, zover gewenst. Het resultaat? Geen ergernissen en geen bouwstress, en bovenal een villa die 100% bij u past qua uitstraling, inrichting en ambities.

Meer weten over bouwen in Brederode

Wilt u meer weten over bouwen in Park Brederode? We nemen graag uw bouwplannen persoonlijk met u door. Vraag gerust een vrijblijvend adviesgesprek aan. Op deze website vindt u aanvullende informatie over onze dienstverlening