Bouwen in Prins Bernhardpark Enschede

Bouwen in Prins Bernhardpark Enschede

Een luxe villa bouwen op een vrije bouwkavel in het Prins Bernhardpark te Enschede. Misschien heeft u plannen of bent al wat verder in het proces. Wat uw situatie ook is, laat u bij de bouw van uw nieuwe woning in het Prins Bernhardpark Enschede begeleiden of adviseren door Cortus Bouwregisseurs. We nemen u de zorg uit handen, volledig of gedeeltelijk, net wat u wilt.

Over het Prins Bernhardpark Enschede

Altijd al uniek willen wonen in een bosrijke omgeving? Vanuit de achtertuin de koeien in de weilanden zien grazen? Reeën zien lopen vanuit je woonkamer? En toch in no time in hartje binnenstad van Enschede willen zitten? Grijp dan nu je kans en informeer naar de mogelijkheden op Prins Bernhardpark. Prins Bernhardpark biedt een warm en behaaglijk thuis in een boomrijke omgeving.

Ervaar zelf de voordelen

Ervaar de voordelen en schakel Cortus Bouwregisseurs in als uw bouwadviseur of bouwbegeleider bij de bouw van uw woning in het Prins Bernhardpark Enschede. U kunt de bouw gedeeltelijk of geheel aan ons overlaten, net zoals u wilt. Als u kiest voor Cortus Bouwregisseurs, dan kiest u voor:

  • Onafhankelijk en helder advies
  • Korte lijnen, flexibele dienstverlening
  • Een breed netwerk met de allerbeste vakspecialisten

We nemen alle zorg uit handen, als u dat wenst. U kunt ons ook voor een gedeelte van het bouwproces inschakelen. Voor advies, voor het ontwerp, het vergelijken van offertes, maar ook de vergunning- en subsidieaanvragen. We regelen transparante prijsopgaves en compleet kostenadvies, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent.

Woning in het Prins Bernhardpark naar úw smaak

Er komt van alles bij kijken om uiteindelijk een woning te realiseren die echt bij u past. Het begint natuurlijk bij de keuze van een kavel of woning, maar ook het vinden van een architect die uw wensen feilloos weet te vertalen naar een woning die perfect aansluit bij uw wensen. Het controleren van alle details tijdens de bouw. Het inrichten van uw woning en uw tuin naar uw smaak. Heeft u al een plan voor een huis, maar lijkt deze niet te passen in de beschikbare vrije bouwkavels in het Prins Bernhardpark in Enschede? Wij gaan graag samen met u op zoek naar de beste oplossing. Neem contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer informatie?

Blader op uw gemak door ons portfolio en referenties om een idee te krijgen van de projecten en woningen die wij hebben begeleid en opgeleverd. We nemen graag uw bouwplannen voor uw droomhuis in het Prins Bernhardpark met u door. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.