Bouwen in Kerckebosch Zeist

Bouwen in Kerckebosch Zeist

Een luxe villa bouwen op een vrije bouwkavel in de vernieuwde wijk Kerckebosch Zeist. Misschien heeft u plannen of bent al wat verder in het proces. Wat uw situatie ook is, laat u bij de bouw van uw nieuwe woning in Kerkebosch Zeist begeleiden of adviseren door Cortus Bouwregisseurs. We nemen u de zorg uit handen, volledig of gedeeltelijk, net wat u wilt.

Over Kerckebosch Zeist

Kerckebosch Zeist is een geheel vernieuwde wijk in Zeist. Deze bosrijke wijk ligt in het oostelijk deel van Zeist en grenst aan de Utrechtse Heuvelrug. De minimaal 45 vrije kavels (600-1250 m2) zijn verdeeld over drie buurten met elk een eigen karakter en woonbeeld. Zo kunt u een villa bouwen aan een statige bosrijke laan of kiest u voor een villa in een open heidelandschap. Het centrum van Zeist ligt op nog geen 10 minuten en de stad Utrecht bereikt u in slechts 30 minuten. 

Ervaar zelf de voordelen

Ervaar de voordelen en schakel Cortus Bouwregisseurs in als uw bouwadviseur of bouwbegeleider bij de bouw van uw woning in Kerckebosch Zeist. U kunt de bouw gedeeltelijk of geheel aan ons overlaten, net zoals u wilt. Als u kiest voor Cortus Bouwregisseurs, dan kiest u voor:

  • Onafhankelijk en helder advies
  • Korte lijnen, flexibele dienstverlening
  • Een breed netwerk met de allerbeste vakspecialisten

We nemen alle zorg uit handen, als u dat wenst. U kunt ons ook voor een gedeelte van het bouwproces inschakelen. Voor advies, voor het ontwerp, het vergelijken van offertes, maar ook de vergunning- en subsidieaanvragen. We regelen transparante prijsopgaves en compleet kostenadvies, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent.

Woning in Kerckebosch Zeist naar úw smaak

Er komt van alles bij kijken om uiteindelijk een woning te realiseren die echt bij u past. Het begint natuurlijk bij de keuze van een kavel of woning, maar ook het vinden van een architect die uw wensen feilloos weet te vertalen naar een woning die perfect aansluit bij uw wensen. Het controleren van alle details tijdens de bouw. Het inrichten van uw woning en uw tuin naar uw smaak. Heeft u al een plan voor een huis, maar lijkt deze niet te passen in de beschikbare vrije bouwkavels in Kerckebosch? Wij gaan graag samen met u op zoek naar de beste oplossing. Neem contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer informatie?

Blader op uw gemak door ons portfolio en referenties om een idee te krijgen van de projecten en woningen die wij hebben begeleid en opgeleverd. We nemen graag uw bouwplannen voor uw droomhuis in De Blaricummermeent met u door. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.