Architectuur

Architectuur

Hoe kun je een architect kiezen en waar moet een goede architect eigenlijk aan voldoen? Een architect kiezen voor uw droomhuis is geen gemakkelijke opgave. U wilt immers een plek waar u zich thuis voelt, waar u zich heerlijk kunt ontspannen en kunt genieten van het goede van het leven. Maar ‘je thuis voelen’ is zo persoonlijk, en elke architect heeft zijn eigen handtekening. Die moet maar net bij u passen.

HULP INSCHAKELEN BIJ HET SELECTEREN VAN EEN ARCHITECT

Waarom zou u geen hulp inschakelen om een architect te kiezen? Dat geeft u de garantie dat uw huis uw droomhuis wordt, dat het uw persoonlijke uitstraling krijgt en gebouwd is met bouwmaterialen die helemaal passen bij uw stijl.

ARCHITECT KIEZEN DIE BIJ U PAST

Cortus bouwregisseurs helpt u de villa architect te kiezen die bij u past. Wij kennen ze vanuit onze ervaring en weten precies in welke stijl ze uitblinken. We laten u voorbeelden zien van woningen van de hand van verschillende architecten en geven de voor- en nadelen. Dan is een architect kiezen opeens niet zo moeilijk meer.

CORTUS BOUWREGISSEURS REGELEN HET COMPLETE BOUWMANAGEMENT

Cortus bouwregisseurs doet trouwens veel meer dan dat. We nemen u alle bouwzorgen uit handen, als u wilt. Voor de meeste mensen is het bouwen van hun droomwoning immers geen dagelijks werk. Voor een goede begeleiding ontbreekt het vaak aan tijd en kennis. Terwijl die bouwbegeleiding essentieel is om hét droomhuis te bouwen. Er komt ontzettend veel bij kijken en al in het beginstadium – bijvoorbeeld een architect kiezen - moeten er veel knopen worden doorgehakt die van grote invloed zijn op het goede verloop van het bouwproces.

De bouwregisseurs van Cortus zijn onafhankelijk en nemen de bouwzorg van u over. Van de aankoop van grond, het regelen van de vergunningen tot en met het ontwerpen, bouwen en inrichten van uw droomvilla. Met Cortus bouwregisseurs kiest u voor de ultieme luxe van zorgeloos bouwen. Dat levert verrassend veel op.

ONDERSTEUNING NODIG?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen bij de keuze van de architect van uw droomwoning, of vrijblijvend meer informatie over de complete begeleiding bij het bouwen van uw (land)huis, dan vertellen wij u graag meer. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Adviesgesprek

U wilt uw droomwoning laten bouwen! Waar moet u beginnen? Wat gaat het kosten? Vraag een adviesgesprek aan bij Cortus en ontvang de checklist, Bouwen zonder valkuilen!

Meer informatie

Bouwkostenadvies

Wij geven u inzicht in de bouwkosten en de bijkomende kosten voor het bouwen van uw droomwoning. Cortus is kostendeskundige en brengt u alle kosten vooraf in kaart. Wij adviseren u in de te maken keuzes en beslissingen.

Meer informatie

Bestek op maat

Cortus maakt een uitgebreid bouwkundig bestek op maat waardoor administratieve, juridische en technische bepalingen, materialen en uitvoeringsvoorwaarden op schrift worden vastgelegd. Een bestek op maat is het belangrijkste onderdeel van uw contract met de aannemer!

Meer informatie

Contract aannemer

De bouwregisseur maakt een uitgebreid contract op, waardoor administratieve, juridische en technische bepalingen, materialen en uitvoeringsvoorwaarden op schrift worden vastgelegd. Een goed contract is het belangrijkste onderdeel van de samenwerking met uw aannemer!

Meer informatie

Bouwvoorbereiding

In deze fase van het voorbereidingsproces wordt er door de architect technische- en of werktekeningen opgesteld. Op dit moment in het proces zijn ook alle uitvoerende partijen bekend en gecontracteerd. Deze partijen leveren de informatie aan die nodig is om de technische- en of werktekeningen goed en volledig op elkaar af te stemmen. Deze afstemming verzorgt Cortus voor u.

Meer informatie

Bouwtoezicht

Ook op de locatie zelf is een goede coördinatie van de uitvoerende activiteiten bepalend voor de kwaliteit van de oplevering. Wij vertegenwoordigen u gedurende het hele traject ten overstaan van partijen.

Meer informatie

Coördinatie afbouwfase

Nadat uw woning bouwkundig is opgeleverd, wordt gestart met de interieurafbouw van de woning. De diverse door u gecontracteerde leveranciers komen hun werkzaamheden verrichten, dan wel de producten leveren.

Meer informatie