Adviesgesprek

Adviesgesprek

Bouwprojectmanagement als u een droomvilla wilt bouwen: daar komt veel bij kijken. Wilt u het goed doen, dan bent u er dagelijks mee bezig en heeft u bovendien behoorlijke basiskennis nodig. Tijd en kennis die niet iedereen heeft. Laat u Cortus het bouwprojectmanagement voeren, dan kiest u voor een villa die wordt gekenmerkt door exclusiviteit, perfectie, allure en persoonlijkheid. Op maat ontworpen, onder hoogwaardige architectuur.

ONZE ERVARING IN BOUWMANAGEMENT 

Cortus bouwregisseurs heeft jarenlange ervaring in bouwprojectmanagement van luxe villa’s. Ook voor u creëren we het ultieme droomhuis. Een droomhuis dat klaar is op de afgesproken opleverdatum, precies volgens uw wensen en zonder onaangekondigd meerwerk, maar bovenal een huis dat past als een maatpak, een huis dat met recht als thuis voelt.

HET BOUWPROJECTMANAGEMENT VAN CORTUS BOUWREGISSEURS

  • heeft uw persoonlijke wensen in het vizier
  • geeft onafhankelijk, vakkundig advies
  • zoekt de beste villa architect bij uw leef- en woonstijl
  • kiest hoogwaardige aannemers en leveranciers
  • heeft oog voor een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding
  • geeft duidelijke informatie over de bouwkosten
  • doet subsidie- en vergunningaanvragen
  • let op de kleinste details
  • neemt u - kort gezegd - alle werk uit handen

BOUWPROJECTMANAGEMENT IS TEAMWORK

De droomhuizen die we onder ons bouwprojectmanagement realiseerden, zijn het resultaat van perfect teamwork tussen opdrachtgever, de persoonlijke Cortus bouwregisseur en alle toeleveranciers; van architect tot aannemer en van elektriciën tot tuinontwerper. Bouwen doe je immers samen. De Cortus bouwregisseur houdt de grote lijnen in de gaten en heeft intussen oog voor de kleinste details. Hij is tegelijkertijd úw persoonlijke aanspreekpunt en het aanspreekpunt voor alle toeleverende partijen. Dat creëert duidelijkheid, rust en ruimte. En alleen dan kun je zorgeloos bouwen.

CONTACT OVER BOUWPROJECTMANAGEMENT

Wilt u weten wat Cortus bouwregisseurs voor u kan betekenen dan nodigen wij u van harte uit voor een vrijblijvende kennismaking. Wij laten u graag de voordelen ervaren.

Architectuur

Hoe kun je een architect kiezen en waar moet een goede architect eigenlijk aan voldoen? U wilt immers een plek waar u zich thuis voelt, waar u zich heerlijk kunt ontspannen en kunt genieten van het goede van het leven.

Meer informatie

Bouwkostenadvies

Wij geven u inzicht in de bouwkosten en de bijkomende kosten voor het bouwen van uw droomwoning. Cortus is kostendeskundige en brengt u alle kosten vooraf in kaart. Wij adviseren u in de te maken keuzes en beslissingen.

Meer informatie

Bestek op maat

Cortus maakt een uitgebreid bouwkundig bestek op maat waardoor administratieve, juridische en technische bepalingen, materialen en uitvoeringsvoorwaarden op schrift worden vastgelegd. Een bestek op maat is het belangrijkste onderdeel van uw contract met de aannemer!

Meer informatie

Contract aannemer

De bouwregisseur maakt een uitgebreid contract op, waardoor administratieve, juridische en technische bepalingen, materialen en uitvoeringsvoorwaarden op schrift worden vastgelegd. Een goed contract is het belangrijkste onderdeel van de samenwerking met uw aannemer!

Meer informatie

Bouwvoorbereiding

In deze fase van het voorbereidingsproces wordt er door de architect technische- en of werktekeningen opgesteld. Op dit moment in het proces zijn ook alle uitvoerende partijen bekend en gecontracteerd. Deze partijen leveren de informatie aan die nodig is om de technische- en of werktekeningen goed en volledig op elkaar af te stemmen. Deze afstemming verzorgt Cortus voor u.

Meer informatie

Bouwtoezicht

Ook op de locatie zelf is een goede coördinatie van de uitvoerende activiteiten bepalend voor de kwaliteit van de oplevering. Wij vertegenwoordigen u gedurende het hele traject ten overstaan van partijen.

Meer informatie

Coördinatie afbouwfase

Nadat uw woning bouwkundig is opgeleverd, wordt gestart met de interieurafbouw van de woning. De diverse door u gecontracteerde leveranciers komen hun werkzaamheden verrichten, dan wel de producten leveren.

Meer informatie